top of page

Osebno mentorstvo in tečaji

Mentorstvo je več kot zgolj proces usmerjanja in vodenja  posameznika. Za naju je to skupno ustvarjanje, kjer deliva svoje izkušnje in znanje z vami. Prepričana sva, da starost ni edini pogoj za mentorstvo, saj se učimo skozi celo življenje.
 

S skupnimi močmi bomo pregledali vaše dosedanje delo, razjasnili cilje in želje ter prilagodili proces mentorstva vašim potrebam. Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje tehnično znanje, se naučiti novih kompozicijskih pristopov ali preprosto pridobiti sveže kreativne ideje, so najini programi mentorstva prilagojeni prav vam.

Za več informacij nas kontaktirajte.

porocna_fotografija_druzinska_fotografija_skozi_objektiv_darilni_boni

Nadica Petrova

Nadica vam bo fotografijo približala s strani umetnosti. Skupaj boste predelali potek fotografiranja od prvega škljoca, do obdelave fotografij, izrazi kot so kompozicija in zlati rez, pa ne bodo več zveneli tako grozno. Skupaj boste obdelali postavitev modela, izbiro lokacije in potek fotografiranja. Tako boste lahko ugotovili, kakšna smer fotografije vas zanima in razvili svoj stil.

  • Facebook
  • Instagram
poročni fotograf (27).jpg

Sašo Vavtar

Sašo je zadolžen za tehnični aspekt. Predstavil vam bo fotografsko opremo in vse kar boste potrebovali na vaši poti. Skupaj boste obdelali razlike med zrcalno refleksnimi in brezzrcalnimi sistemi.  Pojasnil vam bo pojme povezane z opremo, ki  lahko na začetku zvenijo zelo zakomplicirano in vam svetoval pred nakupom primerne opreme. Skupaj boste položili temelje za uspešno fotografsko pot. 

  • Facebook
  • Instagram
poročni fotograf (21).jpg

Kontaktiraj nas

Nadica Petrova, s.p. Spodnji Plavž 13, 4270 Jesenice
infinity.photography.pro@gmail.com  
 Tel: +38640971835

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Z ljubeznijo, Sašo in Nadica

bottom of page