top of page

Živijo!
To sva midva :)

Živjo!
To sva midva, sašo in nadica.

Sva Nadica in Sašo, zaljubljena v ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Kot poročna fotografa in ustvarjalca poročnih videov, si prizadevava zajeti edinstveno ljubezen v vsaki podrobnosti. Najina pot je zrasla iz ljubezni do umetnosti in strasti do iskanja globokih čustev.

 Vsak trenutek je za naju umetnost, zabeležena z občutkom in ljubeznijo. 

Družinsko fotografiranje in fotografiranje novorojenčkov, pa predstavlja še en čar najinega dela.  Skupaj soustvarjamo vaše družinske zgodbe.

Poleg tega pa se s strastjo posvečava tudi poročnemu fotografiranju in ustvarjanju poročnih videov. Vsak kadr je skrbno zasnovan, kjer ujameva čar vajinega posebnega dne. Dovolita, da ujameva v objekitv vajino ljubezensko zgodbo, ki bo ostala večna.

 Ljudje zelo radi razmišljamo o neskončnosti. V njej vidimo varnost. Zavedamo se, da spomini na trenutke trajajo, tudi še dolgo po njihovem nastanku. In kaj je lešega od fotografij, na katerih je ovekovečeno naše veselje?
Po najinem nič.

poročni fotograf (11).jpg
poročni fotograf (18).jpg

SAŠO VAVTAR

Poročni fotograf in videograf

Sašo Vavtar, ustvarjalen in pozoren fotograf ter odličen pripovedovalec zgodb skozi poročni video in fotografijo. Skozi svoj objektiv dojema vse detajle in podrobnosti, njegova umirjena narava in iznajdljivost pa prinašata poseben pridih vsaki fotografiji.  Sašo prinaša subtilnost in globino v vsak posnetek. Skupaj tvorita odličen par, ki s strastjo in natančnostjo ustvarja trajne spomine ter pripoveduje zgodbe skozi objekitv za vas.

poročni fotograf (2).jpg

MIDVA

Infinity photography

Dovoliva si sanjati in hkrati gradiva na temeljih ljubezni, zaupanja ter iskrenosti. Ta filozofija je ne le najino vodilo, temveč tudi recept za srečo. Skupaj riševa nasmehe in ustvarjava nepozabne spomine, ki odražajo globoko povezanost med nama in vami.

poročni fotograf (26).jpg

NADICA PETROVA

Družinska in poročna fotografinja

Nadica Petrova, vsestranska umetnica in živahna animatorka, ki s svojo energijo napolni vsak prostor. Njeno odlično razumevanje otrok omogoča, da ti pozabijo na objektiv in se sproščeno izražajo, zlasti pri čarobnem fotografiranju novorojenčkov. Medtem ko Nadica glasno animira, Sašo z drugačnim pogledom izrazi zgodbo. Njena živahnost in njegova subtilnost se odlično dopolnjujeta, ustvarjata pa ravnotežje, ki prinaša edinstvene in nepozabne trenutke.

Pošljite nama povpraševanje

Zagotovo imate še cel kup vprašanj. Z veseljem bova na njih tudi odgovorila.

 

Vas pričakujeva!

Zahvaljujeva se za povpraševanje. Kmalu vam odgovorimo.

Kontakt

Nadica Petrova: 040971835
Sašo Vavtar: 070849330
infinity.photography.pro@gmail.com


Nadica Petrova, s.p.

Spodnji plavž 13

4270 Jesenice
Davčna številka: 13653512

Vabiva vas tudi, da si preberete splošne pogoje poslovanja fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page