top of page

Video kotiček

Včasih ena slika ni dovolj, da zajame vse čarobnosti življenja. Življenje je nepozabna zgodba, polna dragocenih trenutkov, ki jih želimo ohraniti za vedno. Zato smo tu, da te čarobne zgodbe oživimo skozi naše poročne videoposnetke.

Od prve iskrice ljubezni do veselja poročnega dne, ustvarjamo vizualne poezije, ki zajamejo čustva, intimnost in lepoto vsakega trenutka.

Odkrijte moč videa in dovolite, da vaša zgodba zaživi na poseben način.


 

Jaša & Karin
06:53
Lara & Matija
06:47

Heading 2

Pogosta vprašanja

Kako poteka postopek povpraševanja in rezervacije?

Začnite s klikom na gumb "Pošlji povpraševanje" in izpolnite obrazec z osnovnimi informacijami o vašem dogodku. Navedite datum poroke, kraj, želeno trajanje fotografiranja (2, 4, 8, 12 ur), približno število svatov ter morebitne posebne želje. Nato vam bomo odgovorili z ponudbo in informacijami ter se dogovorili za predporočno fotografiranje.

 Kako vemo, ali sta prava fotografa za naju?
Pred rezervacijo se radi srečamo ali poklepetamo preko spleta. To omogoča, da bolje spoznamo vaše želje in se prepričamo, ali smo pravi ustvarjalci za vašo ljubezensko zgodbo.

 

 Kakšne so cene in kaj vključujejo?
Cene se prilagajajo obsegu storitev. Naša paketa vključujeta osnovne storitve fotografiranja ali snemanja, urejanje, končne izdelke in umetniško delo. Za individualno ponudbo pošljite podrobno e-pošto. ((Dopišite datum poroke, kraj, koliko časa si želite, da ovekovečimo vaš dan(2, uri, 4, 8, 12),  približno koliko svatov(zaradi števila ekipe) in ali imate posebne želje). 

 

 Kakšen je vajin stil?
Najin slog je naraven, poudarek pa je na zajemanju resničnih trenutkov in čustev, ki bodo za vedno del vaše poročne zgodbe.

 

 Kako dolgo traja, da prejmemo končne fotografije?
Običajno potrebujemo približno 4-6 tednov za obdelavo in dostavo končnih fotografij. Vsako fotografijo skrbno izberemo in obdelamo za najvišjo kakovost.

 

 Ali ponujate tudi poročne albume?
Da, nudimo storitve oblikovanja poročnih albumov. Izberemo fotografije, jih uredimo in vključimo v ležečo A4 fotoknjigo z do 20 stranmi, ki jo prejmete v lični škatli s vajinim imenom in datumom.

 

 Kaj vključuje poročni videoposnetek?
Poročni videoposnetek zajema poudarke iz celotnega dne, vključno s pripravami, ceremonijo, sprejemom, plesom in čustvenimi trenutki. Naš stil je bolj dramatičen, video pa traja manj kot 5 minut. Vključujemo zvok poročnih zaobljub in skrbno izbirano glasbo.

 

Kako dolgo traja, da prejmemo končni poročni videoposnetek?
Običajno potrebujemo približno 4-6 tednov za profesionalno urejanje in dostavo končnega poročnega videoposnetka. Vaša potrpežljivost je ključna za zagotovitev vrhunske kakovosti.

 

Ali ponujate tudi druge storitve, kot so zaročno fotografiranje, itd?
Da, poleg poročnega fotografiranja in videoposnetkov nudimo tudi dodatne storitve, kot so zaročno fotografiranje, družinsko fotografiranje in boudoir fotografiranje.

Heading 1

Pošljite nama povpraševanje

Zagotovo imate še cel kup vprašanj. Z veseljem bova na njih tudi odgovorila.

 

Vas pričakujeva!

Zahvaljujeva se za povpraševanje. Kmalu vam odgovorimo.

Kontakt

Nadica Petrova: 040971835
Sašo Vavtar: 070849330
infinity.photography.pro@gmail.com


Nadica Petrova, s.p.

Spodnji plavž 13

4270 Jesenice
Davčna številka: 13653512

Vabiva vas tudi, da si preberete splošne pogoje poslovanja fotografske storitve Nadica Petrova, s.p. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page