top of page

Fotografija in praznikiČe prav pomislim, so mesec december in z njim vsi prihajajoči prazniki, v mojem spominu povezani s prav posebnimi občutki. Občutki kot so veselje, povezanost z družino, nestrpno čakanje na darila in pričakovanjem vsega kar nam prinaša novo leto. Lahko bi rekla, da je to pravzaprav obdobje novega upanja. Res je, da nas leto 2020 zapušča z mešanimi občutki. Veliko je bilo lepega in drugačnega, pa če tudi je bilo v mnogih pogledih povsem drugačno, nenavadno. Marsikateri projekt je bil prestavljen na prihajajoče leto in mnogi plani so bili spremenjeni. Če pa pomislim za nazaj, je bilo leto polno ljubezni in lepih spominov. Skupaj smo praznovali kar nekaj porok, rojstev in drugih trenutkov polnih sreče. Skupaj smo ustvarjali na mnogih projektih, in se naučili veliko novega.

Ker pa je zunaj zadišalo po zimi, znotraj pa po toplih piškotih, to lahko pomeni le eno stvar. Pričenja se ustvarjanje prazničnih spominov, božična fotografiranja in pa mesec zabave. Ne glede na to ali spomine lovimo v studiu ali pa v zasneženi naravi, so rezultati čarobni. Lepi spomini na praznike so večinoma povezani z našim otroštvom, saj otroška igrivost in domišljija ne poznata meja. In tako je tudi pri fotografiranju. Scene so vsako leto različne, obarvane praznično. Nikoli ne manjka sladkih dobrot in pa seveda otroškega smeha. Ko pa nam čarobnost nakloni še narava in si lahko zamislimo fotografiranje pod zasneženimi smrekami, je zgodba še bolj popolna.

Praznično obdobje pa je tudi čas obdarovanja. Mogoče še ne veste kaj bi podarili svojim najbližjim, ali pa ste se naveličali daril ki nimajo pravega pomena? Podarite zgodbe, podarite spomine.

Pošiljava topel objem, Sašo in Nadica

Comments


bottom of page