top of page

Kako Izbrati popolnega poročnega fotografa in poročnega videografaVaš poročni dan je eden najpomembnejših trenutkov v življenju, zato si zasluži, da je popolno zajet v fotografijah in videoposnetkih. Da bi zagotovili, da bodo spomini na ta čaroben dan večni, morate skrbno izbrati svojega poročnega fotografa in poročnega videografa.


Da vam olajšamo to nalogo, smo pripravili seznam korakov, kako najti popolne strokovnjake za vaš popoln poročni dan, nepozabnih trenutkov.


1. Začnite Zgodaj

Ne odlašajte s iskanjem poročnega fotografa in videografa. Najbolje je začeti iskati vsaj 9 do 12 mesecev pred poročnim datumom. To vam bo dalo dovolj časa za raziskovanje, primerjavo in odločanje.


2. Raziskovanje in pregled foto zgodbe

Preglejte portfelje različnih fotografov in videografov. Vsak umetnik ima svoj edinstven slog, zato je pomembno, da izberete nekoga, čigar delo vam resnično ugaja. Poiščite slike in videoposnetke iz prejšnjih porok, da vidite, kako se njihov slog ujema z vašimi željami.


3. Preverite izkušnje

Izkušnje igrajo ključno vlogo pri izbiri poročnega fotografa in videografa. Preverite, koliko porok so že zajeli in ali imajo izkušnje s podobnimi lokacijami ali temami, kot je vaša.


4. Preberite mnenja in priporočila

Poiščite ocene, mnenja in priporočila prejšnjih strank. To vam bo dalo vpogled v njihovo profesionalnost, zanesljivost in kakovost storitve. Povprašajte tudi prijatelje in družino za priporočila.


5. Pogovorite se o ceni

Razmislite o svojem proračunu za fotografijo in videografijo. Pogovorite se s potencialnimi strokovnjaki in se prepričajte, da so njihove cene v skladu z vašimi finančnimi zmožnostmi. Ne pozabite, da so kakovostne storitve vredne naložbe.


6. Srečanje in pogovor + predporočno fotografiranje


Ko ste zožili izbor, se srečajte s potencialnimi fotografi in videografi. Ta srečanja vam bodo pomagala bolje spoznati njihovo osebnost, delovni slog in vizijo. Pomembno je, da se ujamete in da se počutite udobno v njihovi prisotnosti, saj bodo prisotni skozi celoten poročni dan.
7. Preverite razpoložljivost

Preverite, ali so izbrani fotografi in videografi na voljo na vaš datum poroke. Ne čakajte predolgo, saj priljubljeni strokovnjaki hitro zasedejo svoj urnik.


8. Sodelujte kot ekipa

Najpomembnejši korak je sodelovanje z izbranimi fotografi in videografi. Skupaj načrtujte, kako bodo zajeli vaš poročni dan, in jim zaupajte svoje želje. Sodelovanje in komunikacija sta ključnega pomena za ustvarjanje nepozabnih spominov.Z izbiro pravega poročnega fotografa in videografa boste zagotovili, da bo vaš poročni dan ostal večno v spominu v čudovitih slikah in videih. Upamo, da vam je ta seznam korakov pomagal pri iskanju popolnih strokovnjakov za zajemanje vaše ljubezenske zgodbe. Srečno na vašem potovanju do večnih spominov!


V kolikor si želite najine ponudbo, nama pišite!


Z veseljem vam pošljeva poročno ponudbo.


Z ljubeznijo,

Nadica in Sašo
Comentarios


bottom of page