top of page

Kako postati fotograf v karanteni

Updated: Apr 2, 2022


Hej!

Najprej hvala, ker si se ustavil v kotičku idej. Tukaj bova, Sašo in Nadica, pisala različne ideje in nasvete povezano s fotografijo. Vas zanima, kako postati fotograf v karanteni? Kako pozirati? Kako se sprostiti na dan poroke? Kako vedeti ali imate pravega poročnega fotografa? Kaj je predporočno fotografiranje? Kako fotografirati novorojenčke po mesecih? Vse to in še več bova razkrila v tem kotičku.


Brez dobre šalce čaja ali kave ne pričenjajte z branjem. Naj bo udobno in zabavno! :)


Danes vam predstavljava prvi najin priročnik, Kako postati fotograf v karanteni. Za ta podvig sva se odločila, ker sva bila primorana vse odpovedati. Od fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, parov, porok,.. To naju je zelo razžalostilo, ker vem, koliko časa ste čakali na vaš termin in koliko ste si želeli ovekovečiti vaš trenutek.

Ampak moramo gledati iz drugačne perspektive in si reči, za vse je nekaj dobro! Prav iz tega se je rodila ideja priročnika. Priročnik je prav za vse, ki imate telefone. Namreč veva, da vas ni veliko s fotografsko opremo, zato sva se lotila malce drugače in pričela s tem, kako postati fotograf v karanteni, kar s telefonom! Več si lahko pogledate v spodnjem videu!

Comments


bottom of page