top of page

Kako izbrati oblačila za fotografiranje?

Updated: Jan 3

Pozdravljeni! Izjemno sem vesela, da ste se odločili za fotografiranje pri nas. V našem studiu se držimo minimalističnega pristopa k fotografiranju, saj želimo poudariti bistvo in pristne trenutke. :)

V studiu imamo na voljo nekaj oblačil, še posebej primernih za najmlajše(do 1.leta) in nosečnice. Ni pa nujno, da kupujete nove kose, saj se lahko pred fotografiranjem posvetujemo in skupaj najdemo najboljšo izbiro za vašega najmlajšega ali vaš trebušček. Čeprav so družinska fotografiranja lahko odlična tudi v sproščenih oblačilih, kot so bel ali bež T-shirt in kavbojke, vam svetujem, da imate s seboj nekaj lastnih kosov. Nato pa skupaj izberemo še tiste, ki najbolj izstopajo v našem studiu ali v naravi.

Pri oblačilih je ključno, da se v njih počutite dobro. Zato vam želim predstaviti nekaj smernic:

Kako izbrati obleke za fotografiranje?

Zemeljski toni: Priporočljivo je izbrati oblačila v zemeljskih tonih, kot so rjava, zelena, bež, rdečkasto rjava, bela itd. Ti toni ustvarijo topel in harmoničen videz.

Brez napisov in motečih vzorcev: Izogibajte se oblačilom z vidnimi napisi ali logotipi, saj želimo, da so osrednji liki vi, ne pa oblačila. Preprosta oblačila brez preveč vzorcev so vedno odlična izbira.

Udobna oblačila: Poskrbite, da se boste počutili udobno v izbranih oblačilih, saj bo to odražalo na vaših obrazih in drži, kar bo prispevalo k sproščenim in naravnim fotografijam.

Usklajevanje barv: Med člani družine lahko uskladite barve oblačil, ne da bi bile nujno enake. Različni odtenki iste barve lahko ustvarijo lep in usklajen videz. Izogibajte se preveč kontrastnim barvam, da se ohrani uravnotežen videz. Ali so na voljo obleke za novorojenčke? V našem studiu imamo na voljo prisrčno kolekcijo oblačil za najmlajše člane vaše družine. Zagotavljamo izbiro oblačil od velikosti 50 za dojenčke do velikosti, ki ustreza starosti do 1 leta. Lahko se jih ogledate tukaj spodaj:Vedno se najde nekaj posebnega in ljubkega.

Če imate kakršna koli vprašanja glede določenega kosa oblačila ali če potrebujete pomoč pri izbiri, smo vam vedno na voljo. Kaj pa obleke za nosečniško fotografiranje?

V studiu imamo na voljo izbor posebnih oblačil, ki jih lahko izposodite za vašo nosečniško fotografsko izkušnjo.

Vse, kar potrebujete, je vaše spodnje perilo v beli, bež, kožni ali črni barvi, odvisno od tega, v kakšnih barvah oblačil se bolje počutite. Lahko pa skupaj ustvarimo več različic, ki bodo izražale vašo edinstveno osebnost. Seveda pa ste vabljeni, da s seboj prinesete tudi svoja najljubša oblačila, ki vam prinašajo udobje in samozavest.

Najbolj primerna oblačila za nosečniško fotografiranje vključujejo srajce, jopice, halje ter različne mehke puloverje, ki poudarjajo vaš trebušček in vas naredijo še bolj sijoče. Za čarobne fotografije v naravi priporočamo tudi uporabo daljših maxi oblek, ki dodajo pridih lahkotnosti in elegance vašemu posebnemu trenutku.
Pri izbiri oblačil sem vedno tu, da vam pomagam. Priporočam, da imate s seboj nekaj svojih najljubših kosov, nato pa skupaj izberemo še tiste, ki bodo najbolj izstopali na fotografijah.

Vsakič, ko preizkusite novo obleko, vam predlagam, da zaprete oči in se popolnoma povežete s svojim občutkom v tistem trenutku. Ko odprete oči in se pogledate v ogledalu, želim, da opazite svojo najboljšo verzijo. To si zaslužite!

Vsako oko ima svojega umetnika, zato sem na vašo željo fotografirala nekaj oblek, ki so na voljo. Upam, da boste med njimi našli tisto, ki vam najbolj ustreza. Če ne, vedite, da vsaka obleka zasije, ko jo nosi oseba, ki se v njej počuti dobro. Veselim se ustvarjanja z vami! Do takrat objem, Nadica in Sašo📸✨

...in če ne veš kaj obleči, lahko poskusiš vse naenkrat. :P


תגובות


bottom of page