top of page

Video corner

Sometimes a photo just isn't enough. Life is a jorney ful of motion and emotion and there is simply no better way to tell a story than trough film.  We ar specialised in wedding videography  and are proud of our cinematic style of storytelling.  
 

Jaša & Karin
06:53
Lara & Matija
06:47

Heading 2

Pogosta vprašanja

Kako poteka postopek povpraševanja in rezervacije?

Začnite s klikom na gumb "Pošlji povpraševanje" in izpolnite obrazec z osnovnimi informacijami o vašem dogodku. Navedite datum poroke, kraj, želeno trajanje fotografiranja (2, 4, 8, 12 ur), približno število svatov ter morebitne posebne želje. Nato vam bomo odgovorili z ponudbo in informacijami ter se dogovorili za predporočno fotografiranje.

 Kako vemo, ali sta prava fotografa za naju?
Pred rezervacijo se radi srečamo ali poklepetamo preko spleta. To omogoča, da bolje spoznamo vaše želje in se prepričamo, ali smo pravi ustvarjalci za vašo ljubezensko zgodbo.

 

 Kakšne so cene in kaj vključujejo?
Cene se prilagajajo obsegu storitev. Naša paketa vključujeta osnovne storitve fotografiranja ali snemanja, urejanje, končne izdelke in umetniško delo. Za individualno ponudbo pošljite podrobno e-pošto. ((Dopišite datum poroke, kraj, koliko časa si želite, da ovekovečimo vaš dan(2, uri, 4, 8, 12),  približno koliko svatov(zaradi števila ekipe) in ali imate posebne želje). 

 

 Kakšen je vajin stil?
Najin slog je naraven, poudarek pa je na zajemanju resničnih trenutkov in čustev, ki bodo za vedno del vaše poročne zgodbe.

 

 Kako dolgo traja, da prejmemo končne fotografije?
Običajno potrebujemo približno 4-6 tednov za obdelavo in dostavo končnih fotografij. Vsako fotografijo skrbno izberemo in obdelamo za najvišjo kakovost.

 

 Ali ponujate tudi poročne albume?
Da, nudimo storitve oblikovanja poročnih albumov. Izberemo fotografije, jih uredimo in vključimo v ležečo A4 fotoknjigo z do 20 stranmi, ki jo prejmete v lični škatli s vajinim imenom in datumom.

 

 Kaj vključuje poročni videoposnetek?
Poročni videoposnetek zajema poudarke iz celotnega dne, vključno s pripravami, ceremonijo, sprejemom, plesom in čustvenimi trenutki. Naš stil je bolj dramatičen, video pa traja manj kot 5 minut. Vključujemo zvok poročnih zaobljub in skrbno izbirano glasbo.

 

Kako dolgo traja, da prejmemo končni poročni videoposnetek?
Običajno potrebujemo približno 4-6 tednov za profesionalno urejanje in dostavo končnega poročnega videoposnetka. Vaša potrpežljivost je ključna za zagotovitev vrhunske kakovosti.

 

Ali ponujate tudi druge storitve, kot so zaročno fotografiranje, itd?
Da, poleg poročnega fotografiranja in videoposnetkov nudimo tudi dodatne storitve, kot so zaročno fotografiranje, družinsko fotografiranje in boudoir fotografiranje.

Heading 1

Send us an inquiry

You probably have a lot of questions. We will be happy to answer them.

 

We are waiting for you!

Thank you for your inquiry. We'll get back to you soon.

Contact

Nadica Petrova: 040971835
Sašo Vavtar: 070849330
infinity.photography.pro@gmail.com


Nadica Petrova, s.p.

Slower blast furnace 13

4270 Jesenice
Tax number: 13653512

We also invite you to read
general business conditions of photographic services of Nadica Petrova, s.p. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page